Zorg & ICT infrastructuur ǀ L'Unite Huizen

Zorg en welzijn

Voor organisaties in de zorg en welzijn is ICT een belangrijk aspect waar je op moet kunnen vertrouwen. L’Unité is ISO gecertificeerd en waarborgt hierdoor een correcte en veilige afhandeling van data volgens vastgelegde procedures. We adviseren daarnaast over verschillende mogelijkheden voor veiligheidssoftware en implementeren deze. Samen kijken we naar de wensen binnen de organisatie en geven een passend advies.

Cloud service en security

Met een bedrijf of organisatie in de zorgsector heb je te maken met gevoelige data zoals clientgegevens. Deze data moet natuurlijk veilig worden opgeslagen en bereikbaar zijn voor de juiste personen op ieder moment. Daarnaast is bereikbaarheid van deze data essentieel. Dit faciliteren we door een gedegen IT infrastructuur te leveren met oog op de wensen/eisen per locatie.

Bij L’Unité leveren we hard- en software voor organisaties in de zorgsector. Denk hierbij aan een sterk en dekkend WiFi-netwerk ter ondersteuning van de domotica- of zorgoproepsystemen. Voor de medewerkers in de zorg is een flexibele werkplek vaak vereist. Hiervoor regelen we het juiste device inclusief de benodigde softwarelicenties.

ISO certificering

L’Unité is trots dat we sinds 2020 ISO 27001 gecertificeerd zijn; dit wil zeggen dat onze werkwijze en verwerking van jouw data volgens vastgestelde procedures verloopt.

Via onderstaande link vind je ons ISO-certificaat en lees je welke diensten allemaal binnen dit certificaat vallen.

Download ons ISO-certificaat. 

 

Frank van Hagen – Slingeland Dierenartsen Varsseveld

‘L’Unité ontzorgt ons in het stuk automatisering van onze praktijk. Wij maken al jaren met veel plezier gebruik van hun cloud-omgeving en ervaren hun service als snel en adequaat.’

Leendert Noordzij – KS Industries Moerdijk

‘Ik ervaar onze samenwerking dat jullie het zelfde doel hebben als wij, ik voel mij echt gesteund door jullie betrokkenheid en ik vind het heerlijk dat jullie met goede oplossingen en ideeën komen.’

Waar gaan wij samen aan werken?

In welke branche jouw bedrijf of organisatie zich ook bevindt, L’Unité helpt je graag met al jouw IT vraagstukken. Waar gaan wij samen aan werken?

Bekijk onze oplossingen

Benieuwd wat we voor jouw bedrijf kunnen betekenen?

Neem contact met ons op