Detachering

Geen IT beheerder in huis? Onze IT consultants worden naar wens ingezet en ondersteunen jouw organisatie op locatie.

Altijd een professional in de buurt

Heb je behoefte aan capaciteit in huis? Is jouw IT beheerder ziek of met verlof? Heb je een speciaal project waar je graag een expert bij inschakelt? L’Unité is er om te helpen! Onze IT consultants ondersteunen jouw bedrijf met dagelijkse IT vragen en het oplossen van problemen! Zo heb je altijd een professional in de buurt. Onze IT consultants hebben diverse sparring partners en een frisse blik op IT in jouw organisatie.

 

Goede afspraken

Voor een soepel verloop van detachering maken we graag goede afspraken! We stellen een implementatieplan op waarin de leveranties, diensten van alle betrokken partijen en alle afspraken worden vastgelegd. Zo zijn de verwachtingen altijd duidelijk en afgestemd. Wij als L’Unité verzorgen de centrale aansturing.

Flexibiliteit & bereikbaarheid

Onze flexibiliteit maakt ons uniek! We staan altijd klaar voor onze klanten, waar of wanneer dan ook. Jouw bedrijf heeft ons nodig, wij zijn beschikbaar.

Kennis & ervaring

Sinds 1991. Met onze kennis en jarenlange ervaring in IT kunnen we ieder bedrijf voorzien van een uniek en passend advies.

Advies op maat

Jouw toekomst, onze zorg! Vanuit de wensen, doelen en ambities van jouw bedrijf adviseren wij voor elk IT vraagstuk

Benieuwd wat we voor jouw organisatie kunnen betekenen?

Neem contact met ons op