Beheer

Een up-to-date server, zonder zorgen! Wij houden structureel de server(s) van jouw bedrijf in de gaten.

Een up-to-date server, zonder zorgen

Bij L’Unité ontzorgen we graag jouw business! Met IT beheer zorgen we ervoor dat alles goed draait, voeren noodzakelijke updates uit en monitoren bijvoorbeeld de back-ups, prestaties, antivirusscanners en de schijfruimte. Kortom, alles om ervoor te zorgen dat de server up-to-date, veilig en beschikbaar blijft.

 

Consultants op locatie

Onze consultants op locatie gaan aan de slag met de werkzaamheden en zorgen ervoor dat alles up-to-date is. Daarnaast kunnen zij ook werkzaamheden op afstand uitvoeren. Zo blijven we aan de slag met de continuïteit van jouw bedrijf!

Flexibiliteit & bereikbaarheid

Onze flexibiliteit maakt ons uniek! We staan altijd klaar voor onze klanten, waar of wanneer dan ook. Jouw bedrijf heeft ons nodig, wij zijn beschikbaar.

Kennis & ervaring

Sinds 1991. Met onze kennis en jarenlange ervaring in IT kunnen we ieder bedrijf voorzien van een uniek en passend advies.

Advies op maat

Jouw toekomst, onze zorg! Vanuit de wensen, doelen en ambities van jouw bedrijf adviseren wij voor elk IT vraagstuk.

Frank van Hagen – Slingeland Dierenartsen Varsseveld

‘L’Unité ontzorgt ons in het stuk automatisering van onze praktijk. Wij maken al jaren met veel plezier gebruik van hun cloud-omgeving en ervaren hun service als snel en adequaat.’

Leendert Noordzij – KS Industries Moerdijk

‘Ik ervaar onze samenwerking dat jullie het zelfde doel hebben als wij, ik voel mij echt gesteund door jullie betrokkenheid en ik vind het heerlijk dat jullie met goede oplossingen en ideeën komen.’

Benieuwd wat we voor jouw organisatie kunnen betekenen?

Neem contact met ons op