Telefonie

Jouw telefonie centraal geregeld! Wij zorgen ervoor dat jouw bedrijf altijd in verbinding staat met jouw klanten én je collega's!

Altijd in verbinding met jouw klanten!

Of het nu gaat om zakelijk bellen met eigen mobiele telefoons of inzage in telefoongesprekken, opnames, keuzemenu’s en rapportages. Wij installeren en beheren de telefonie. Hiervoor bieden wij diverse pakketten aan. Zo staat jouw bedrijf altijd in verbinding met jouw klanten en collega’s!

 

VoIP

Een van de onderdelen die we aanbieden is Voice over IP oftewel bellen over het internet. Met VoIP is er geen traditionele telefooncentrale meer op locatie maar wordt er gebruik gemaakt van een VoIP telefooncentrale. Deze dienst bieden we aan vanuit de cloud of bij jou op het kantoor. Je zakelijke telefonie is hiermee altijd beschikbaar en flexibel. Met VoIP zijn er eindeloos veel mogelijkheden! Zo kun je gebruik maken van zowel vaste als mobiele telefoons en is het mogelijk om een koppeling te maken met bestaande CRM-systemen. Daarnaast kun je onder andere doorschakelen naar andere telefoonnummers, verschillende filters en belgroepen inschakelen en heb je uitgebreid inzicht in alle gespreksstatistieken.

Flexibiliteit & bereikbaarheid

Onze flexibiliteit maakt ons uniek! We staan altijd klaar voor onze klanten, waar of wanneer dan ook. Jouw bedrijf heeft ons nodig, wij zijn beschikbaar.

Kennis & ervaring

Sinds 1991. Met onze kennis en jarenlange ervaring in IT kunnen we ieder bedrijf voorzien van een uniek en passend advies.

Advies op maat

Jouw toekomst, onze zorg! Vanuit de wensen, doelen en ambities van jouw bedrijf adviseren wij voor elk IT vraagstuk.

Frank van Hagen – Slingeland Dierenartsen Varsseveld

‘L’Unité ontzorgt ons in het stuk automatisering van onze praktijk. Wij maken al jaren met veel plezier gebruik van hun cloud-omgeving en ervaren hun service als snel en adequaat.’

Leendert Noordzij – KS Industries Moerdijk

‘Ik ervaar onze samenwerking dat jullie het zelfde doel hebben als wij, ik voel mij echt gesteund door jullie betrokkenheid en ik vind het heerlijk dat jullie met goede oplossingen en ideeën komen.’

Benieuwd wat we voor jouw organisatie kunnen betekenen?

Neem contact met ons op