Hardware planning

Bij L’Unité denken we graag mee vanuit onze expertise! Zo adviseren we in investeringen op het gebied van IT binnen jouw bedrijf.

Hardware planning voor jouw business

Is mijn server/infrastructuur gedateerd? Wanneer heb ik een nieuwe server nodig? Bij L’Unité adviseren we vanuit onze expertise over investeringen op het gebied van IT binnen jouw bedrijf. Daarnaast houden we de status van jouw hardware goed in de gaten en geven we een seintje bij aandachtspunten voor vervanging. Jouw bedrijf en zakelijke doelen staan hierin altijd centraal! Zo doe je geen onnodige investeringen maar ontvang je een passend advies.

 

Hardware en software op maat

Hard- en software zijn ontzettend brede begrippen. Onder andere servers, werkstations, softwarelicenties of beveiliging van een bedrijfspand met alarm en camera’s vallen onder hard- en software. Wij adviseren en leveren zo de gehele IT infrastructuur van jouw bedrijf. We maken bewuste selecties en werken alleen met producten waar we 100% achter staan.

 

 

Flexibiliteit & bereikbaarheid

Onze flexibiliteit maakt ons uniek! We staan altijd klaar voor onze klanten, waar of wanneer dan ook. Jouw bedrijf heeft ons nodig, wij zijn beschikbaar.

Kennis & ervaring

Sinds 1991. Met onze kennis en jarenlange ervaring in IT kunnen we ieder bedrijf voorzien van een uniek en passend advies.

Advies op maat

Jouw toekomst, onze zorg! Vanuit de wensen, doelen en ambities van jouw bedrijf adviseren wij voor elk IT vraagstuk.

Frank van Hagen – Slingeland Dierenartsen Varsseveld

‘L’Unité ontzorgt ons in het stuk automatisering van onze praktijk. Wij maken al jaren met veel plezier gebruik van hun cloud-omgeving en ervaren hun service als snel en adequaat.’

Leendert Noordzij – KS Industries Moerdijk

‘Ik ervaar onze samenwerking dat jullie het zelfde doel hebben als wij, ik voel mij echt gesteund door jullie betrokkenheid en ik vind het heerlijk dat jullie met goede oplossingen en ideeën komen.’

Benieuwd wat we voor jouw organisatie kunnen betekenen?

Neem contact met ons op