Complete projecten

Wij denken graag mee! Vanuit de wensen, doelen en ambities van jouw bedrijf adviseren wij voor elk IT vraagstuk.

Wij geloven in volledige integratie van IT met jouw business, 100% verbinding noemen we dat. Wij integreren IT met jouw zakelijke doelen, zo werken we aan jouw succes. Complete projecten pakken we in verschillende fasen aan.

 

IT strategie

Jouw doelen, IT die daarop aansluit. In de strategiefase bepalen we jouw bedrijfsdoelen en bekijken we hoe onze diensten en producten hierbij aansluiten en hoe deze met je mee kunnen groeien. Dit zetten we vervolgens om naar een waterdicht plan. Daarbij staan de KPI’s van jouw business centraal.

 

Projectteam

We doen niks alleen, we doen het samen. We stellen een projectteam samen, dit team gaat voor je aan de slag. Van projectmanager tot aan logistiek, zij zullen er voor je zijn. Indien nodig ook ná werktijd. 24/7.

 

Roadmap

We gaan graag doordacht te werk. We zullen niet alles in één keer doen, maar bepalen stap voor stap de planning. Elke stap draagt bij aan de realisatie van jouw bedrijfsdoelen. We zullen in dit onderdeel bepalen wanneer we wat zullen gaan implementeren of zullen gaan uitvoeren. Dit kan een periode zijn van een paar weken tot aan een paar jaar. Alles afhankelijk van de strategie die we hebben vastgesteld, verbonden aan de ambities en doelen voor jouw business.

 

Hardware & software

We zullen in dit stadium de juiste tools gaan kiezen voor jouw IT-strategie.
Deze tools zullen we gaan implementeren, inrichten en beveiligen. Zo ben je meer dan zeker van een sterke basis.

 

Analyse & optimalisatie

Gedurende de reis zullen we de gehele opzet structureel opnieuw bekijken en optimaliseren om prestaties, waar nodig, te verbeteren. Er volgt een periodieke rapportage op basis van de belangrijkste KPI’s. Na de oplevering plannen we een meetmoment in en gaan we graag opnieuw in gesprek. Hebben we de doelen bereikt en ben jij als klant tevreden met de resultaten? Pas dan is een project afgerond!

 

Flexibiliteit & bereikbaarheid

Onze flexibiliteit maakt ons uniek! We staan altijd klaar voor onze klanten, waar of wanneer dan ook. Jouw bedrijf heeft ons nodig, wij zijn beschikbaar.

Kennis & ervaring

Sinds 1991. Met onze kennis en jarenlange ervaring in IT kunnen we ieder bedrijf voorzien van een uniek en passend advies.

Advies op maat

Jouw toekomst, onze zorg! Vanuit de wensen, doelen en ambities van jouw bedrijf adviseren wij voor elk IT vraagstuk.

Frank van Hagen – Slingeland Dierenartsen Varsseveld

‘L’Unité ontzorgt ons in het stuk automatisering van onze praktijk. Wij maken al jaren met veel plezier gebruik van hun cloud-omgeving en ervaren hun service als snel en adequaat.’

Leendert Noordzij – KS Industries Moerdijk

‘Ik ervaar onze samenwerking dat jullie het zelfde doel hebben als wij, ik voel mij echt gesteund door jullie betrokkenheid en ik vind het heerlijk dat jullie met goede oplossingen en ideeën komen.’

Benieuwd wat we voor jouw organisatie kunnen betekenen?

Neem contact met ons op