Cloud & Office

Geen servers op kantoor maar werken in de cloud! Bij L’Unité bieden we zowel public cloud- als private cloud-oplossingen aan. Zo ben je altijd verbonden, waar dan ook!

Public cloud, Azure & Office

Naast het gebruik van onze private cloud omgeving, kunnen we als officiële reseller ook aan alle wensen binnen Microsoft voldoen! Met onze jarenlange ervaring geven we graag een advies over public cloud en nemen we de installatie en het beheer op ons. Met bijvoorbeeld Microsoft Azure richten we de server volledig naar wens in. Geen standaardisering maar maatwerk voor elke klant! Naast de public cloud geven we graag advies over verschillende licenties, applicaties en afnames binnen Microsoft Office. Zo helpen we jouw werkplek voorzien van het vertrouwde Office pakket.

Back-up solutions ǀ L'Unité Huizen
Back-up oplossingen ǀ L'Unité Huizen

Private cloud

Maak je liever gebruik van onze private cloud? Dan wordt al jouw data opgeslagen in onze Nederlands datacenters. Zo ben je verzekerd dat de data op Nederlandse bodem is ondergebracht. Wij hosten op meerdere locaties, om zeker te zijn dat jouw omgeving beschikbaar is. Het is tevens mogelijk om ook je eigen applicatie te laten hosten in jouw private cloud omgeving.

Flexibiliteit & bereikbaarheid

Onze flexibiliteit maakt ons uniek! We staan altijd klaar voor onze klanten, waar of wanneer dan ook. Jouw bedrijf heeft ons nodig, wij zijn beschikbaar.

Kennis & ervaring

Sinds 1991. Met onze kennis en jarenlange ervaring in IT kunnen we ieder bedrijf voorzien van een uniek en passend advies.

Advies op maat

Jouw toekomst, onze zorg! Vanuit de wensen, doelen en ambities van jouw bedrijf adviseren wij voor elk IT vraagstuk.

Frank van Hagen – Slingeland Dierenartsen Varsseveld

‘L’Unité ontzorgt ons in het stuk automatisering van onze praktijk. Wij maken al jaren met veel plezier gebruik van hun cloud-omgeving en ervaren hun service als snel en adequaat.’

Leendert Noordzij – KS Industries Moerdijk

‘Ik ervaar onze samenwerking dat jullie het zelfde doel hebben als wij, ik voel mij echt gesteund door jullie betrokkenheid en ik vind het heerlijk dat jullie met goede oplossingen en ideeën komen.’

Benieuwd wat we voor jouw organisatie kunnen betekenen?

Neem contact met ons op