Jouw werkplek

Een fijne werkplek, daar helpen wij graag aan mee! Vaste werkplekken en flexplekken op kantoor voorzien we van de juiste apparatuur en software.

Veilig en gemakkelijk thuiswerken

De afgelopen jaren is het percentage werknemers wat thuis werkt snel gestegen! Naast de werkplekken op kantoor zorgen we dan ook voor een goede thuiswerkervaring. Zo realiseren wij dat elke werknemer veilig kan werken, waar dan ook ter wereld.

 

Hulp op afstand

Werk je thuis maar heb je hulp nodig? Natuurlijk staat L’Unité voor vragen of problemen altijd klaar. Met behulp van onze systemen kunnen we meekijken op afstand waar nodig!

Flexibiliteit & bereikbaarheid

Onze flexibiliteit maakt ons uniek! We staan altijd klaar voor onze klanten, waar of wanneer dan ook. Jouw bedrijf heeft ons nodig, wij zijn beschikbaar.

Kennis & ervaring

Sinds 1991. Met onze kennis en jarenlange ervaring in IT kunnen we ieder bedrijf voorzien van een uniek en passend advies.

Advies op maat

Jouw toekomst, onze zorg! Vanuit de wensen, doelen en ambities van jouw bedrijf adviseren wij voor elk IT vraagstuk.

Frank van Hagen – Slingeland Dierenartsen Varsseveld

‘L’Unité ontzorgt ons in het stuk automatisering van onze praktijk. Wij maken al jaren met veel plezier gebruik van hun cloud-omgeving en ervaren hun service als snel en adequaat.’

Leendert Noordzij – KS Industries Moerdijk

‘Ik ervaar onze samenwerking dat jullie het zelfde doel hebben als wij, ik voel mij echt gesteund door jullie betrokkenheid en ik vind het heerlijk dat jullie met goede oplossingen en ideeën komen.’

Benieuwd wat we voor jouw organisatie kunnen betekenen?

Neem contact met ons op