Persoonlijke dienstverlening en detailhandel ǀ L'Unite Huizen

Persoonlijke dienstverlening en detailhandel

Bij L’Unité ondersteunen we bedrijven binnen de persoonlijke dienstverlening en detailhandel.

Hardware en software

Hardware, software en internetdiensten zijn voor bedrijven in de persoonlijke dienstverlening en detailhandel ontzettend belangrijk. L’Unité kan jouw bedrijf ondersteunen met het leveren van hard- en software. Zo werken we met diverse partners om kassasystemen te leveren en te koppelen aan jouw (financiële) omgeving. Daarnaast regelen we ook zaken zoals beveiligingscamera, internetverbindingen en kunnen we naar wens IT beheer inzetten. We zorgen ervoor dat alles goed draait, voeren noodzakelijke updates uit en monitoren de meest kritische onderdelen van jouw omgeving.

Beschikbaarheid

Voor bedrijven binnen persoonlijke dienstverlening of detailhandel is het belangrijk dat er altijd iemand klaarstaat, een korte downtime of storing kan namelijk al voor veel praktische problemen zorgen! Voorkomen is beter dan genezen, we hebben verschillende oplossingen om jouw beschikbaarheid te verhogen zodat jouw klant bijvoorbeeld altijd met pin kan betalen. Toch support nodig? Bij L’Unité staan we 24/7 voor je klaar.

 

 

Frank van Hagen – Slingeland Dierenartsen Varsseveld

‘L’Unité ontzorgt ons in het stuk automatisering van onze praktijk. Wij maken al jaren met veel plezier gebruik van hun cloud-omgeving en ervaren hun service als snel en adequaat.’

Leendert Noordzij – KS Industries Moerdijk

‘Ik ervaar onze samenwerking dat jullie het zelfde doel hebben als wij, ik voel mij echt gesteund door jullie betrokkenheid en ik vind het heerlijk dat jullie met goede oplossingen en ideeën komen.’

Waar gaan wij samen aan werken?

In welke branche jouw bedrijf of organisatie zich ook bevindt, L’Unité helpt je graag met al jouw IT vraagstukken. Waar gaan wij samen aan werken?

Bekijk onze oplossingen

Benieuwd wat we voor jouw bedrijf kunnen betekenen?

Neem contact met ons op!