Onroerend goed en ICT ǀ L'Unite Huizen

Onroerend goed

Voor bedrijven in de vastgoedsector staat flexibiliteit vaak centraal. Jouw medewerkers moeten toegang hebben tot de juiste informatie en programma’s. L’Unité ondersteunt bedrijven in de vastgoedsector door onder andere het creëren van een online werkomgeving en het leveren de juiste hardware en software. Zo kan iedere werknemer veilig werken, waar dan ook.

Hardware, software en randapparatuur

Dankzij samenwerkingen met verschillende leveranciers kunnen we bij L’Unité de juiste hardware en softwarepakketten aanbieden. Zo leveren we onder andere software voor grafische doeleinden binnen de onroerend goed sector zoals Autocad en randapparatuur zoals grote printers en plotters.

Voor het veilig delen van data, zoals persoonsgegevens, bieden wij een beveiligde storagebox. In deze storagebox kun je eenvoudig persoonlijke data delen, maar de klant ook documenten laten uploaden.

 

 

Frank van Hagen – Slingeland Dierenartsen Varsseveld

‘L’Unité ontzorgt ons in het stuk automatisering van onze praktijk. Wij maken al jaren met veel plezier gebruik van hun cloud-omgeving en ervaren hun service als snel en adequaat.’

Leendert Noordzij – KS Industries Moerdijk

‘Ik ervaar onze samenwerking dat jullie het zelfde doel hebben als wij, ik voel mij echt gesteund door jullie betrokkenheid en ik vind het heerlijk dat jullie met goede oplossingen en ideeën komen.’

Waar gaan wij samen aan werken?

In welke branche jouw bedrijf of organisatie zich ook bevindt, L’Unité helpt je graag met al jouw IT vraagstukken. Waar gaan wij samen aan werken?

Bekijk onze oplossingen

Benieuwd wat we voor jouw bedrijf kunnen betekenen?

Neem contact met ons op!