Maatschappelijke dienstverlening en ICT ǀ L'Unite Huizen

Maatschappelijke dienstverlening

Cloud service en security

Met een bedrijf in de maatschappelijke dienstverlening heb je te maken met gevoelige data zoals clientgegevens. Deze data moet natuurlijk veilig worden opgeslagen en bereikbaar zijn voor de juiste personen op ieder moment. L’Unité ondersteunt bedrijven in de maatschappelijke dienstverlening onder andere met het inrichten en beheren van een (cloud)omgeving. We adviseren daarnaast over verschillende mogelijkheden voor veiligheidssoftware en implementeren deze. Zo zorgen we ervoor dat jouw organisatie zo min mogelijk risico loopt.

Hardware, software en IT beheer

L’Unité ondersteunt jouw bedrijf door het leveren van hard- en software. L’Unité helpt graag mee aan een fijne werkplek en voorziet jouw medewerkers van de juiste apparatuur en software. Naast de werkplekken op kantoor zorgen we ook voor het inrichten van flexibele werkplekken en het creëren van een online werkomgeving. Zo kunnen jouw werknemers altijd en overal veilig aan de slag! Heeft jouw bedrijf geen support rondom IT in huis? Onze IT consultants worden naar wens ingezet op locatie voor alle dagelijkse IT vragen en het oplossen van problemen. Met behulp van onze systemen kunnen we meekijken op afstand waar nodig. Zo heb je altijd een professional in de buurt! Met IT beheer zorgen we ervoor dat alles goed draait, voeren vereiste  updates uit en monitoren jouw omgeving.

ISO certificering

L’Unité is trots dat we sinds 2020 ISO 27001 gecertificeerd zijn; dit wil zeggen dat onze werkwijze en verwerking van jouw data volgens vastgestelde procedures verloopt.

Via onderstaande link vind je ons ISO-certificaat en lees je welke diensten allemaal binnen dit certificaat vallen.

Download ons ISO-certificaat. 

 

 

Frank van Hagen – Slingeland Dierenartsen Varsseveld

‘L’Unité ontzorgt ons in het stuk automatisering van onze praktijk. Wij maken al jaren met veel plezier gebruik van hun cloud-omgeving en ervaren hun service als snel en adequaat.’

Leendert Noordzij – KS Industries Moerdijk

‘Ik ervaar onze samenwerking dat jullie het zelfde doel hebben als wij, ik voel mij echt gesteund door jullie betrokkenheid en ik vind het heerlijk dat jullie met goede oplossingen en ideeën komen.’

Waar gaan wij samen aan werken?

In welke branche jouw bedrijf of organisatie zich ook bevindt, L’Unité helpt je graag met al jouw IT vraagstukken. Waar gaan wij samen aan werken?

Bekijk onze oplossingen

Benieuwd wat we voor jouw bedrijf kunnen betekenen?

Neem contact met ons op!