ICT, media en communicatie ǀ L'Unite Huizen

ICT, media en communicatie

Media en communicatiebedrijven zijn vaak flexibel in werkplekken. Voor dit soort bedrijven helpen we vaak met het inrichten van flexibele werkplekken en het creëren van een online werkomgeving. We leveren de juiste apparatuur, zoals hard- en software, op de juiste plek. Zo kunnen jouw werknemers altijd en overal veilig aan de slag! Heeft jouw bedrijf geen IT beheerder(s) in huis? Onze IT consultants worden naar wens ingezet op locatie voor alle dagelijkse IT vragen en het oplossen van problemen. We denken graag mee met de vraagstukken binnen jouw business.

Veilig werken, waar ook ter wereld

Voor ICT, media en communicatiebedrijven is het belangrijk om altijd en overal te kunnen werken. L’Unité helpt graag mee aan een fijne werkplek en voorziet jouw bedrijf graag van de juiste apparatuur en software. Binnen deze branche leveren wij wat nodig is om de grote hoeveelheden data op te slaan en er een back-up van te maken. Hierdoor kunnen jouw werknemers altijd en overal veilig aan de slag met snelle toegang tot alle data. Zo werken we al jaren voor verschillende omroepen binnen het publieke omroepbestel.

Frank van Hagen – Slingeland Dierenartsen Varsseveld

‘L’Unité ontzorgt ons in het stuk automatisering van onze praktijk. Wij maken al jaren met veel plezier gebruik van hun cloud-omgeving en ervaren hun service als snel en adequaat.’

Leendert Noordzij – KS Industries Moerdijk

‘Ik ervaar onze samenwerking dat jullie het zelfde doel hebben als wij, ik voel mij echt gesteund door jullie betrokkenheid en ik vind het heerlijk dat jullie met goede oplossingen en ideeën komen.’

Waar gaan wij samen aan werken?

In welke branche jouw bedrijf of organisatie zich ook bevindt, L’Unité helpt je graag met al jouw IT vraagstukken. Waar gaan wij samen aan werken?

Bekijk onze oplossingen

Benieuwd naar wat we voor jouw bedrijf kunnen betekenen?

Neem contact met ons op!