Horeca

Hardware, software en IT beheer

Voor ondernemingen in de horecabranche zijn hardware, software en internetdiensten vaak erg belangrijk. L’Unité kan jouw horecaonderneming ondersteunen met het leveren van hardware en software zoals computers met kassasystemen en muziek- en presentatiemiddelen. Door de samenwerking met onze partners kunnen we voor jouw bedrijf altijd de juiste systemen aanbieden. Daarnaast regelen we zaken zoals de internetverbindingen en zorgen ervoor dat jouw omgeving altijd up-to-date en beschikbaar blijft.

24/7 support

Voor bedrijven in de horeca is support ontzettend belangrijk. Wanneer de verbinding met jouw kassasysteem bijvoorbeeld ineens offline is, wil je direct geholpen worden. Bij L’Unité staan we 24/7 voor je klaar!

Frank van Hagen – Slingeland Dierenartsen Varsseveld

‘L’Unité ontzorgt ons in het stuk automatisering van onze praktijk. Wij maken al jaren met veel plezier gebruik van hun cloud-omgeving en ervaren hun service als snel en adequaat.’

Leendert Noordzij – KS Industries Moerdijk

‘Ik ervaar onze samenwerking dat jullie het zelfde doel hebben als wij, ik voel mij echt gesteund door jullie betrokkenheid en ik vind het heerlijk dat jullie met goede oplossingen en ideeën komen.’

Waar gaan wij samen aan werken?

In welke branche jouw bedrijf of organisatie zich ook bevindt, L’Unité helpt je graag met al jouw IT vraagstukken. Waar gaan wij samen aan werken?

Bekijk onze oplossingen

Benieuwd naar wat we voor jouw bedrijf kunnen betekenen?

Neem contact met ons op!