Financiële en zakelijke dienstverlening & ICT ǀ L'Unite Huizen

Financiële- en zakelijke dienstverlening

Voor bedrijven binnen de financiële- en zakelijke sector is ICT een belangrijk aspect waar je op moet kunnen vertrouwen. L’Unité ondersteunt bedrijven met haar ervaring in de branche met onder andere veiligheidssoftware en beheer van IT.

Cloud service en security

Met een bedrijf in de financiële- of zakelijke dienstverlening heb je te maken met gevoelige data. Deze data moet natuurlijk veilig worden opgeslagen en bereikbaar zijn voor de juiste personen op ieder moment. L’Unité ondersteunt bedrijven in de financiële- en zakelijke dienstverlening onder andere met het inrichten van een cloud-omgeving. We adviseren daarnaast over verschillende mogelijkheden voor veiligheidssoftware en implementeren deze. Zo zorgen we ervoor dat jouw bedrijf zo min mogelijk risico loopt.

Hardware, software en IT beheer

L’Unité ondersteunt jouw bedrijf door het leveren van hard- en software. Met IT beheer zorgen we ervoor dat alles goed draait, voeren noodzakelijke updates uit en monitoren kritische componenten. Kortom, alles om ervoor te zorgen dat jouw omgeving up-to-date en beschikbaar blijft. Zo zorgen we ervoor dat jouw medewerkers ongestoord hun werkzaamheden uit kunnen voeren ten behoeve van jouw opdrachtgevers.

ISO certificering

L’Unité is trots dat we sinds 2020 ISO 27001 gecertificeerd zijn; dit wil zeggen dat onze werkwijze en verwerking van jouw data volgens vastgestelde procedures verloopt.

Via onderstaande link vind je ons ISO-certificaat en lees je welke diensten allemaal binnen dit certificaat vallen.

Download ons ISO-certificaat. 

 

 

Frank van Hagen – Slingeland Dierenartsen Varsseveld

‘L’Unité ontzorgt ons in het stuk automatisering van onze praktijk. Wij maken al jaren met veel plezier gebruik van hun cloud-omgeving en ervaren hun service als snel en adequaat.’

Leendert Noordzij – KS Industries Moerdijk

‘Ik ervaar onze samenwerking dat jullie het zelfde doel hebben als wij, ik voel mij echt gesteund door jullie betrokkenheid en ik vind het heerlijk dat jullie met goede oplossingen en ideeën komen.’

Waar gaan wij samen aan werken?

In welke branche jouw bedrijf of organisatie zich ook bevindt, L’Unité helpt je graag met al jouw IT vraagstukken. Waar gaan wij samen aan werken?

Bekijk onze oplossingen

Benieuwd wat we voor jouw bedrijf kunnen betekenen?

Neem contact met ons op!