Kantoor ǀ L'Unité Huizen

Automotive

In geen andere branche is de combinatie tussen ICT en marketing net zo belangrijk als in de autobranche.  Een snelle internetverbinding en continuïteit van IT-systemen staat voor veel bedrijven bovenaan.

Software en hardware

Belangrijke informatie zoals de planning voor de werkplaats, klantgegevens en prijsinformatie moet altijd beschikbaar zijn. Software en hardware spelen daarom een belangrijke rol. L’Unité ondersteunt bedrijven in de automotive branche door het leveren van hardware, software en het beheer van IT systemen zoals servers. Door onze partnerships met grote DMS leveranciers kunnen we voor elk bedrijf een geschikt softwarepakket aanbieden. Om ervoor te zorgen dat de showroom van jouw bedrijf de juiste professionele uitstraling heeft, helpen we graag met het leveren van computers en bijvoorbeeld presentatieschermen. Met IT beheer zorgen we ervoor dat alles goed draait, voeren nodige updates uit en monitoren bijvoorbeeld de schijfruimte. Kortom, alles om ervoor te zorgen dat de server up-to-date blijft. Zo blijft belangrijke data voor jouw bedrijf zoals klantgegevens en orders altijd beschikbaar.

Altijd bereikbaar

Een goede bereikbaarheid is voor bedrijven binnen de automotive branche belangrijk. Handel je zakelijk telefoonverkeer af via de oplossingen van L’Unite. Koppel je telefooncentrale met verschillende CRM-pakketten of krijg inzage in het belgedrag van verschillende medewerkers. Wij installeren en beheren telefonie en bieden hiervoor diverse pakketten aan. Zo staat jouw bedrijf altijd in verbinding staat met jouw klanten!

 

 

Frank van Hagen – Slingeland Dierenartsen Varsseveld

‘L’Unité ontzorgt ons in het stuk automatisering van onze praktijk. Wij maken al jaren met veel plezier gebruik van hun cloud-omgeving en ervaren hun service als snel en adequaat.’

Leendert Noordzij – KS Industries Moerdijk

‘Ik ervaar onze samenwerking dat jullie het zelfde doel hebben als wij, ik voel mij echt gesteund door jullie betrokkenheid en ik vind het heerlijk dat jullie met goede oplossingen en ideeën komen.’

Waar gaan wij samen aan werken?

In welke branche jouw bedrijf of organisatie zich ook bevindt, L’Unité helpt je graag met al jouw IT vraagstukken. Waar gaan wij samen aan werken?

Bekijk onze oplossingen

Benieuwd wat we voor jouw organisatie kunnen betekenen?

Neem contact met ons op!