Accountancy en ICT ǀ L'Unite Huizen

Accountancy

Cloud service en security, servers

Met een accountantskantoor heb je te maken met gevoelige data. Deze data moet natuurlijk veilig worden opgeslagen en bereikbaar zijn voor de juiste personen op ieder moment. L’Unité kan accountantskantoren ondersteunen door onder andere het inrichten van een cloud-omgeving zowel private als public. De data binnen de private cloud wordt opgeslagen in een Nederlands datacenter. Zo ben je ervan verzekerd dat de data van jouw business op Nederlandse bodem is ondergebracht. We adviseren daarnaast over verschillende mogelijkheden voor veiligheidssoftware en implementeren deze. Zo zorgen we ervoor dat jouw bedrijf zo min mogelijk risico loopt. Werk je liever niet in de cloud? Dan adviseren wij je graag over de juiste serveromgeving, passend bij jouw organisatie.

Hardware, software en IT beheer

L’Unité ondersteunt jouw bedrijf door het leveren van hardware en software. Door onze jarenlange ervaring en partnerships met verschillende software leveranciers geven we op basis van jouw bedrijf advies over de juiste software pakketten. Daarnaast leveren we alle materialen. Met IT beheer zorgen we ervoor dat alles goed draait, voeren vereiste updates uit en monitoren we jouw omgeving. Naast remote beheer is het ook mogelijk dat we voor onze consultants on-site bezoeken inplannen.

ISO certificering

L’Unité is trots dat we sinds 2020 ISO 27001 gecertificeerd zijn; dit wil zeggen dat onze werkwijze en verwerking van jouw data volgens vastgestelde procedures verloopt.

Via onderstaande link vind je ons ISO-certificaat en lees je welke diensten allemaal binnen dit certificaat vallen.

Download ons ISO-certificaat. 

 

 

 

Frank van Hagen – Slingeland Dierenartsen Varsseveld

‘L’Unité ontzorgt ons in het stuk automatisering van onze praktijk. Wij maken al jaren met veel plezier gebruik van hun cloud-omgeving en ervaren hun service als snel en adequaat.’

Leendert Noordzij – KS Industries Moerdijk

‘Ik ervaar onze samenwerking dat jullie het zelfde doel hebben als wij, ik voel mij echt gesteund door jullie betrokkenheid en ik vind het heerlijk dat jullie met goede oplossingen en ideeën komen.’

Waar gaan wij samen aan werken?

In welke branche jouw bedrijf of organisatie zich ook bevindt, L’Unité helpt je graag met al jouw IT vraagstukken. Waar gaan wij samen aan werken?

Bekijk onze oplossingen

Benieuwd wat we voor jouw bedrijf kunnen betekenen?

Neem contact met ons op!